Sliced pork tenderloin and tangerine on cutting board

Rökt harissa och mandarin Fläsktrafik Recept



Lean fläskfilin smakar bra med en hit av krydda och citrus. Harissa -pasta och mandarinjuice gör det bara och det smakar bra. För andra välsmakande fläskrecept kan du prova Hawaiian fyllda fläskfilé, lönnfläskfilé eller baconförpackad fläskfilé fylld med rostade röda paprika.

Ingredients

1 Fläskfilé

1½ msk harissapasta

2 msk farinsocker

1 tsk vitlökspulver

½ Tsk salt

1 Torka mandarin

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Apple eller Cherry

Preparation

I en skål, blanda ihop harissapastan med farinsocker, vitlökspulver och salt. Bred ut över hela fläskfilén så att den blir jämnt belagd.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).

Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F, ungefär 2 - 2½ timmar.

Skiva filén i medaljonger och pressa mandarinjuice på fläsket.

Servera omedelbart.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now