Rökt harissa och mandarin Fläsktrafik Recept
Lean fläskfilin smakar bra med en hit av krydda och citrus. Harissa -pasta och mandarinjuice gör det bara och det smakar bra. För andra välsmakande fläskrecept kan du prova Hawaiian fyllda fläskfilé, lönnfläskfilé eller baconförpackad fläskfilé fylld med rostade röda paprika.
Ingredients
1 Fläskfilé
1½ msk harissapasta
2 msk farinsocker
1 tsk vitlökspulver
½ Tsk salt
1 Torka mandarin
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Apple eller Cherry
Preparation
I en skål, blanda ihop harissapastan med farinsocker, vitlökspulver och salt. Bred ut över hela fläskfilén så att den blir jämnt belagd.
Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).
Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F, ungefär 2 - 2½ timmar.
Skiva filén i medaljonger och pressa mandarinjuice på fläsket.
Servera omedelbart.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now