Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Rökt Grillribb Smörgåsrecept



Bust ut detta allvarligt imponerande rökrecept vid din nästa utomhusaktivitet! Detta praktiska (se: benfria) Rib Sandwich -recept kommer att kryssa för alla dina lådor och lämna dig tigger om mer.

Ingredients

1 hel skiva revben

Grillsås

Olivolja

Salt

Peppar

Vitlökspulver

Paprika

Blå agavesirap

Mörkt brunt socker

Briochebullar

Ättiksgurka

Ren lök

Frivillig:

Lönnträbisketter

Preparation

Ta bort hinnan på din platta och krydda den med salt, peppar, vitlökspulver och paprika.

Placera revbenen i din rökare och rök dem vid 250°F eller 120°C i cirka 3 timmar. Frivillig: Använd lönnbisquetter för en extra röksmak.

Efter 3 timmar, linda plattorna tätt med mörkt farinsocker och blå agavesirap på båda sidor med hjälp av folie.

Sätt tillbaka de inslagna plattorna på rökaren i ytterligare 1,5 timme vid 300°F eller 150°C.

Efter 1,5 timme, ta bort folien och häll ner barbecuesåsen innan du sätter tillbaka dem på rökaren i ytterligare 10 minuter.

Låt revbenen vila i ytterligare 10 minuter innan du tar bort benen.

Servera på en rostad briochebulle med rödlök, pickles och mer barbecuesås.

Recept av: Miguel lagar mat med eld

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now