Rökt Grillribb Smörgåsrecept
Bust ut detta allvarligt imponerande rökrecept vid din nästa utomhusaktivitet! Detta praktiska (se: benfria) Rib Sandwich -recept kommer att kryssa för alla dina lådor och lämna dig tigger om mer.
Ingredients
1 hel skiva revben
Grillsås
Olivolja
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Paprika
Blå agavesirap
Mörkt brunt socker
Briochebullar
Ättiksgurka
Ren lök
Frivillig:
Lönnträbisketter
Preparation
Ta bort hinnan på din platta och krydda den med salt, peppar, vitlökspulver och paprika.
Placera revbenen i din rökare och rök dem vid 250°F eller 120°C i cirka 3 timmar. Frivillig: Använd lönnbisquetter för en extra röksmak.
Efter 3 timmar, linda plattorna tätt med mörkt farinsocker och blå agavesirap på båda sidor med hjälp av folie.
Sätt tillbaka de inslagna plattorna på rökaren i ytterligare 1,5 timme vid 300°F eller 150°C.
Efter 1,5 timme, ta bort folien och häll ner barbecuesåsen innan du sätter tillbaka dem på rökaren i ytterligare 10 minuter.
Låt revbenen vila i ytterligare 10 minuter innan du tar bort benen.
Servera på en rostad briochebulle med rödlök, pickles och mer barbecuesås.
Recept av: Miguel lagar mat med eld
Lönn
Trä
Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.
Shop Now