Smoked Pork Chops Recipe

Rökt Fläskkotletter Recept



Det finns många sätt att röka fläskkotletter. Detta recept med färska örter och senap är så enkelt och fläskkotletter kommer att bli fuktiga och mjuka.

Ingredients

6 Fläskkotletter i mitten

75 Ml (⅓ kopp) kornig dijonsenap

45 ml (3 msk) honung

30 ml (2 msk) vegetabilisk olja

15 Ml (1 msk) rödvinsvinäger

15 Ml (1 msk) hackade färska örter som salvia, rosmarin och/eller timjan

Salta och peppra efter smak

Preparation

Förberedelse:

Putsa fläskkotletter på överflödigt fett

Torka av och lägg i en ugnsform i glas eller keramik

Fördela ingredienserna över fläskkotletterna

Vänd fläskkotletter för att täcka alla sidor

Låt oss stå

Rökningsmetod:

Förvärm rökaren till 90-100°C (190-220°F)

Lämna lite senapssås på kotletterna

Lägg på ett oljat galler i övre halvan av rökaren

Rökkoka i 3 till 4 timmar, eller tills kotletterna är klara. Tillagningstider kommer att variera beroende på vind- och väderförhållanden.

Klarhetstest:

Fläskkotletterna ska vara fuktiga och möra.

Färdig att servera.

Servera med resten av såsen ovanpå kotletten.