Pork and guacamole canapes on tray

Rökt Fläsktenderloin och Guacamole Canapes Recipe



Fläsk och avokado kombineras till en aptitretare med kryddig, rökig smak. Det här receptet är perfekt att äta på uteplatsen eller att gå runt innan middagen. För en annan snurr på fläsk och guacamole, prova Pork Carnitas med tropisk guacamole.

Ingredients

1 Fläskfilé

1 msk chipotlepulver

2 msk farinsocker

1 tsk salt

1 tsk vitlökspulver

1 tsk paprika

½ tsk spiskummin

¼ tsk kanel

3 plommon-/romatomater, skivade

3 avokado

1 lime

1 fransk baguette, skuren i 1-tums skivor

Färsk koriander, garnering

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Apple eller Cherry

Preparation

Blanda ihop chipotlepulver, farinsocker, salt, vitlök, paprika, spiskummin och kanel i en skål. Gnid in hela fläskfilén så att den blir jämnt belagd.

2. Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).

3. Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F, cirka 2 – 2 ½ timme. Låt vila i 10 minuter.

4. Skiva filén i medaljonger.

5. Gör guacamole genom att ösa upp köttet från avokadon i en medelstor skål. Pressa i limesaften. Mosa med en gaffel eller potatisstöt tills den är slät och krämig.

6. Montera kanapéerna genom att lägga en skiva tomat och filé på en baguetteskiva. Toppa med lite guacamole och garnera med ett korianderblad.

Förbi Steve Cylka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now