alt=smoked cheddar chorizo burger

Rökt cheddar Chorizo BurgersreceptDet finns ungefär ett gazillion sätt att göra din egen hamburgare. Till och med hur det är förberett finns det så många alternativ; Grillad, rökt, stekt hamburgare och listan fortsätter och fortsätter. För mig personligen är en hamburgare där jag gillar att gå och prova något nytt varje gång jag gör dem. Vissa experiment är mer framgångsrika än andra, men receptet nedan är definitivt ett av mina nya favoritvägar att göra en läcker hemlagad hamburgare! En rökt cheddar chorizo ​​-hamburgare är att dö för. Korisens kryddor blandades med den smidiga smaken av Cheddar och rökt för den saftigheten och ömheten. Detta är ett måste för alla som gillar hamburgare!

Ingredients

2 pund färskt chorizokorvkött (tarm borttaget)

1½ koppar riven cheddarost

Preparation

Blanda chorizoköttet med riven cheddarost i en stor skål. Använd händerna för att knåda chorizoblandningen tills osten blandas genom köttet.

Forma chorizoblandningen till 4 – 5 hamburgare och lägg dem på rökgaller. Se till att hamburgarna inte rör vid varandra.

Starta rökaren med valfria Bradley träbisquetter (hickory eller whisky ek fungerar mycket bra!). Ta upp din Bradley rökare till en temperatur på 250ºF.

Placera hamburgarna i rökaren och koka tills innertemperaturen når 165ºF.

Servera på en hamburgerbulle med pålägg och valfria kryddor.

Förbi Steve Cylka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now