Rökt Amerikansk hot dog Recept
Detta är ett äkta rökt amerikansk korvrecept. Det är lätt att förbereda och också ett sätt att vänja sig med att tappa korv.
Under processen för krypskydd och is kommer vätskan att bildas mellan korven och höljet. Oroa dig inte om det. Efter att korven svalnar i isbadet, klipp för att separera och hotdog ska glida rätt ut. Vi vet att du gjorde det rätt när du kommenterar slutprodukten i handen!
Och ja, du har läst instruktionerna okej. Hoten kommer att komma ut ur höljet.
Ingredients
1 Lb fläskbutel
1 Lb GB (jag använde 80/20)
1 tsk mald koriander
1 tsk söt paprika
½ Tsk mald senap
¼ Tsk mald muskulatur
¼ Tsk mald mejram
½ Tsk granulerad lök
¼ Tsk granulerad vitlök
1½ Tsk socker
1 msk salt (fint havssalt)
1 tsk mald vitpeppar
1 Äggvita
¼ Mjölk (skumma)
Preparation
Mal köttet 3 gånger genom 3/16" tallrik.
Ställ in i frysen 30 min mellan varje malning och tillsätt sedan kryddorna.
Blanda väl sedan i frysen igen i 30 min och mal igen.
Eller emulgera i matberedare.
Fyll i 28-30 mm kollagenhöljen.
Bind av i 6 tums länkar med snöre.
Jag pocherade dessa, så jag tillsatte 1 dl flytande rök.
Pochera i 160-165 graders vatten tills det är 152. Kyl sedan i isbad till 100 grader.