Smoked herbed pork loin with apple slices

Rökt ört Äppelfläsklås Recept



Succulent och saftigt fläskkörning gjorde det enkelt. Förbered det bara enligt receptet och låt din rökare göra allt arbete.

Ingredients

1 benfri snittad fläskfiléstek (ca 2 pund)

1 vitlöksklyfta, finhackad

2 msk färsk oregano, finhackad

2 msk färsk persilja, finhackad

2 tsk salt

½ tsk mald vitpeppar

1 tsk nymalen svartpeppar

1-2 Royal gala-äpplen, kärnade ur, halverade och skurna i halva cirklar

Bradley Flavor Bisquettes - Äpple, körsbär eller Hickory

Preparation

Putsa bort eventuellt överflödigt fett från sidfläsk. Varje ½ tum, skär skåror i sidfläsk från toppen halvvägs ner i steken. Dessa skåror är till för att klämma in äppelskivorna i sidfläsk.

I en liten skål, blanda ihop vitlök, oregano, persilja, salt, vit och svartpeppar. Gnid in hela sidfläsket så att det blir jämnt belagt.

Stick och äppelskiva i var och en av skårorna i sidfläskarna.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (äpple, körsbär eller hickory fungerar utmärkt).

Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F (cirka 3 timmar).

Skär och servera.

Recept av: Steve Cylka

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now