Smoked Maple and Berry Sausage Recipe

Rökt lönn och bär Korv Recept



Detta är mitt favoritrökta lönn- och bärkorvrecept. Det är ett färskt Maple Sausage -recept och sedan lägger du till bären. Normalt röker jag inte det på grund av bären, men du kan lägga till lite flytande rök istället. Eller använd ditt eget recept och ersätt lönnsocker för dextros eller socker som receptet kräver. Se dock till att det är det verkliga lönnsocker, inte lönnsmakat socker. Koka, stek eller baka. Förvara i kylen cirka 4 dagar eller dubbel wrap och frys i 6 månader.

Ingredients

3 Lb viltkött

2 kg rökt bacon. kokt knaprig, smulad

1 Lb fläskrumpa

1 msk salt (om bacon är riktigt salt, använd inte 1 t)

4 msk lönnsirap. Försök att använda äkta Vermont-lönn. Mer eller mindre efter smak.

1 msk salvia

1 kopp blåbär

1 msk svartpeppar

1 msk vitlökspulver

1 tsk koriander

1 tsk malet senapsfrö

1 tsk mejram

½ kopp isvatten

33-36 mm hog hölje (tillval)

Preparation

Mal viltkött, bacon, fläskrumpa och bär (tillval) genom med tallrik 1 gång.

Blanda de återstående ingredienserna och blanda noggrant.

Stoppa in i höljet, vrid till 4-tums länkar eller gör till biffar.

Detta röker jag inte på grund av bären. Du kan lägga till lite flytande rök om du vill. Koka, stek eller baka. Förvara i kylen i cirka 4 dagar eller dubbelinpackning och frys i 6 månader.