Pork Chops with Corn & Black Bean Stuffing

Rökt Fläskkotletter med majs och svarta bönor fyllningsrecept



Detta rub-recept är så smakrikt att du inte behöver något annat. Rök köttet med körsbärs-, lönn- eller ekbisquetter. Vilken som helst av dem kommer att fungera utmärkt.

Ingredients

4 benfria fläskkotletter (1 ½ tum tjocka)

2 msk farinsocker

½ tsk salt

1 msk chilipulver

½ tsk spiskummin

¼ tsk cayennepeppar

1 burk majs, avrunnen

1 burk svarta bönor, sköljda och avrunna

1 kopp salsa

Bradley Flavor Bisquettes – Lönn, Ek eller Körsbär

Preparation

Håll kniven horisontellt, stick in den i den tjocka änden av varje fläskkotlett och skär till en djup ficka. Var noga med att inte tränga igenom den andra änden.

Blanda ihop farinsocker, salt, chilipulver, spiskummin och cayenne i en liten skål. Gnid blandningen över hela utsidan av fläskkotletterna.

I en stor skål, blanda ihop majs, svarta bönor och salsa. Skeda ner i fläskkotletterna.

Lägg fläskkotletterna på rökställ.

Ställ in rökaren på 250°F med valfria träbisquetter (lönn, ek eller körsbär fungerar utmärkt).

Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F, cirka 2 ½ timme.

Servera omedelbart.

Förbi Steve Clyka

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now