Smoked Pork Chops with Apple, Cranberry and Almond Stuffing

Rökt Fläskkotletter och äppelfyllning Recept



Den söta smaken av torkade fruktpar väl med fläsk, och rökning av kotletterna lägger till ytterligare ett lager av smak. Denna mångsidiga maträtt är bra för en familjemiddag eller en utomhusmåltid med gäster.

Ingredients

Gnugga:

½ kopp farinsocker

½ tsk salt

1 tsk kanel

Fläskkotlett:

4 benfria fläskkotletter (1½ "tjocka)

2 Royal gala äpplen - kärnade ur och tärnade

⅓ Kopp torkade tranbär

½ kopp skivad mandel

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – körsbär, lönn eller ek

Preparation

Håll kniven horisontellt, stick in i den tjocka änden av varje fläskkotlett och skär till en djup ficka. Var noga med att inte tränga igenom den andra änden.

Blanda ihop farinsocker, salt och kanel i en liten skål. Skeda ut 2 matskedar av blandningen och gnid över hela utsidan av fläskkotletterna.

Blanda ihop äpplen, tranbär och mandel i en stor skål. Rör ner resterande farinsockerblandning. Skeda ner i fläskkotletterna.

Lägg fläskkotletterna på rökställ.

Ställ in rökaren på 250°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (körsbär, lönn eller ek fungerar utmärkt).

Rök fläskkotletterna tills de når en innertemperatur på 155°F, cirka 2½ timme.

Servera omedelbart.

Recept av: Steve Cylka

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now