Smoked Pork Belly Burnt Ends Recipe

Rökt Sidfläsk Burnt Ends recept



Börja med att röka köttet för att förbereda detta oemotståndliga rökt fläskmage Burnt Ends recept. På detta sätt kommer den rökiga smaken att infusera köttet och förbereda det för såserna. Strö över brunt socker och droppa BBQ -sås, varm sås och Worcestershire -sås överallt. Täck med folien och placera tillbaka i rökaren.

Ingredients

1 Fläskmage

2 msk paprika

1 msk salt

2 tsk mald svartpeppar

1 tsk vitlökspulver

1 tsk torr senap

½ tsk timjan

½ kopp smör, i tärningar

1 kopp farinsocker

½ kopp BBQ-sås

2 msk varm sås

1 msk Worcestershiresås

Bradley Flavour Bisquettes – valfria träbisquetter

Preparation

Ställ in rökaren på 250°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.

Använd en lång vass kniv och ta bort svålen genom att skära bort den från resten av fläskköttet.

Blanda paprika, slat, svartpeppar, vitlökspulver, torr senap och timjan för att göra kryddningen. Gnid in kryddningen över alla sidor av fläskmagen.

Lägg fläskmagen på ett rökställ och lägg det i rökaren. Rök tills fläskköttet når en innertemperatur på 175°F. Detta kommer att ta några timmar.
Ta bort fläskmagen från rökaren och låt svalna något så att du kan hantera den.

Skiva fläskköttet i 1 tums fyrkantiga bitar.

Fördela den tärnade fläskmagen jämnt i en engångsbricka av aluminium med höga sidor.

Lägg smörtärningarna ovanpå fläsket. Strö över farinsocker och ringla BBQ-sås, varm sås och Worcestershiresås över det hela.

Täck med folie och lägg tillbaka i rökaren.

Rök i ytterligare en timme. Ta bort folien och rör ner fläsktärningarna i såsen.

Fortsätt röka tills tärningarna karamelliseras och når en innertemperatur på 195-205°F. Rör om ett par gånger till under denna sista rök.

Tjäna!