Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Rökt Chorizo-lökbomber ReceptMånga kanske undrar varför vi ville fylla lök. Anledningen är att de tillför kött med läckra smaker.

Ingredients

2 stora söta lökar - vardera ca 10 uns

½ pund chorizokorv i bulk

½ pund bulk fläskkorv

½ pund nötfärs

1½ koppar grovriven peppar Jack cheese

½ kopp torrt brödsmulor

1 tsk vardera grovt salt och svartpeppar

1 stort ägg - vispat med en gaffel

18 Skivor tunna bacon

Din favorit barbecuesås (valfritt)

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Skiva roten och stjälkändarna från löken. Skär varje lök på mitten på längden och ta bort det papperslika ytterskalet och eventuella fläckiga lager. Dela löken i lager, håll ihop de matchade paren. Reservera de tre största paren från varje lök. Spara den återstående löken för annan användning.

Lägg chorizo, fläsk, nötkött, ost, ströbröd, salt och peppar i en mixerskål och rör om med en träslev. Blanda i ägget.

Sätt ihop lökbomberna. Lägg två matchande löklager på din arbetsyta, med rundad sida nedåt. Mound en del av köttblandningen (3 till 4 uns, beroende på storleken på löken) i ena hälften. Toppa med den matchande halvan (köttet ska fylla de sammanfogade lökhalvorna). Linda in varje lökbomb i tre skivor bacon, fäst med tandpetare. Upprepa tills du har sex lökbomber.

Ställ in din Bradley Smoker och förvärm till 250°F. Jag gillar att röka lökbomberna med Hickory Flavour Bisquettes. Ordna lökbomberna på trådgallren.

Rökrosta lökbomberna tills baconet är knaprigt och köttets mitt visar 160°F på en snabbavläst kötttermometer, cirka 1 till 1½ timme. Pensla eventuellt lökbomberna med barbecuesås under de sista 10 minuterna. Överför tallrikarna eller ett fat.

Recept av: Steven Raichlen

Foto med tillstånd av Richard Dallett

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now