Rökt bacon lindad hawaiiansk fylld Fläsktrafik Recept
Bacon och rök ger en hit av smak till detta magra köttskärning för läpp-smacking resultat. Om du gillar Hawaiian stilpizza, kan det här receptet passa bra för dig.
Ingredients
2 bitar fläskfilé
⅓ Kopp krossad ananas - avrunnen
1 kopp färskost - mjukad
1 kopp riven mozzarellaost
10-12 baconskivor
¼ Kopp druvgelé
1 msk vatten
Bradley Smoker Bisquettes (Hickory, Apple eller Cherry)
Preparation
Putsa bort eventuellt fett från fläskfilén och ta bort hinnan. Håll kniven horisontellt, skär fläskfilén på mitten och var försiktig så att den inte sticker igenom den andra änden.
I en liten skål, blanda ihop den krossade ananasen med färskosten och mozzarellaosten.
Fördela ost- och ananasblandningen jämnt i fläskfiléns öppningar. Stäng filén och se till att osten stannar kvar i köttfickan.
Varva filén med baconet och lägg på rökgallret. Det kan vara klokt att ha filén med den uppskurna sidan uppåt, så att eventuell smält ost stannar i fickan och inte sipprar ut.
Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).
Rök köttet tills det når en innertemperatur på 155°F och baconet är smält och börjar bli knaprigt, cirka 2-2 ½ timmar.
Med cirka 30 minuter kvar av rökningen, vispa ihop druvgelé och vatten i en liten skål, så att geléen blir tunnare i konsistensen. Pensla geléen över hela baconet och fortsätt sedan röka tills det är helt genomstekt.
Ta bort fläskfilén från rökaren och låt dem vila i ca 10 minuter. Skiva i 1 tums medaljonger och servera.
förbi Steve Cylka
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now