Pork Brisket Burnt Ends Recipe

Fläskbrisk Brända ändar ReceptTraditionella brända ändar görs vanligtvis efter att ha rökt en hel fläskbrisket och sedan separerat de två sektionerna, lägenheten och punkten. Poängsektionen kubas sedan och kokas ytterligare i brända ändar. Slutresultatet är en extremt läcker grilldelikatess som är mycket populär. Men inte många tar den tid eller investering som behövs för att göra de mest utsökta fläskbrika brända ändarna! Tja, du har tur idag eftersom vi visar dig hur du gör det bästa av de bästa ändarna!

Ingredients

1 6-8 lb bringspets (trimmad)

 Kopp Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Smaksättning

1 kopp din favorit BBQ-sås (jag använder FreddyFoxx Cue Voodoo Sauce)

En Bradley Smoker

Preparation

Ställ in rökaren på 225°F med valfria Bradley Smoker Bisquettes. (Jag gillar att använda Jim Beam Bourbon Bisquettes)

Gnid in bringan med Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up och belägg den helt runt. (Spara den rub du inte använder till senare)

Placera bringan på rökaren och rök tills innertemperaturen når 165°F. (Detta bör ta cirka 6-10 timmar)

När innertemperaturen når 165°F, slå in tätt i persika slaktpapper (eller folie om du inte har slaktpapper) och rök tills innertemperaturen når 205°F. (Detta tar ytterligare 2-3 timmar)

Ta bort bringan och packa upp, var noga med att fånga upp safterna i en 8×8 aluminiumform. Skär bringan i 1-tums tärningar.

Lägg den tärnade bringan i aluminiumpannan och släng den med din BBQ-sås. Strö över lite mer Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up överst. (Se till att arbeta snabbt för att förhindra att bringan svalnar för mycket) Slå in tätt med aluminiumfolie och lägg tillbaka i rökaren i 1 timme.

Avtäck och rör om och rök sedan igen i ytterligare en timme eller tills saften är karamelliserad. Ta bort från rökaren och njut!