Kryddig rökt Revbensspjäll
Hur man gör kryddig fläskribb i en Bradley -rökare. I det här avsnittet av Smokin 'med Joe har vi en speciell gäst, Wade Bradley! Titta på den här videon för att lära dig hur du gör några läckra kryddig rökt fläskribbor. De använder det enklaste receptet!
Ingredients
Revbensspjäll
För rubbet:
brunt socker
Salt
Pepper
cayenpeppar
Vitlökspulver
Lökpulver
Preparation
Förbered revbenen genom att ta bort hinnan.
Gnid brunt socker på båda sidor av revbenen
Låt sockret glasera revbenen
Lägg till Salt
Tillsätt peppar
Tillsätt cayenne
Tillsätt vitlök
Tillsätt lökpulver
Gnid in det jämnt
Vänd revbenen och upprepa stegen
Använd hickory bisquettes (använd 9) och rök dem i Bradley P10 vid tillagningstemperatur. 240F i 3 timmar
Recept av: Somkin' med Joe
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now