How to Smoke Pull Pork Sandwiches

Hur man röker Dra fläsksmörgåsar



Jag gjorde lite mördare rökt drog fläsksmörgåsar med kryddig slaw toppning och stekt pickles på min nya Bradley rökare modell P10, precis som den nya som vi ger bort. Om du vill veta mer om att kontrollera röken separat från värmen, vänligen kolla in Bradleys webbplats.

Ingredients

 Pork Rub:

½ kopp grovt salt

1 tsk svartpeppar

½ kopp finhackad eller granulerad vitlök

6 msk finhackad eller granulerad lök

½ kopp rökt paprika

½ kopp farinsocker

2 Msk nyhackad timjan eller 2 tsk torkad

½ tsk mald muskotnöt

Pulled Pork:

1 (4 till 6 pund) Boston Butt (jag använde en 7 pund och det tog mig 10 ½ timme)

1 kopp senap

1 kopp Pork Rub (se receptet nedanför detta)

¼ kopp farinsocker

1 kopp äppeljuice

Preparation

Pork Rub:

Blanda ihop alla ingredienser i en medelstor skål. Om du använder färskhackad vitlök, använd rubbet inom 4 dagar. Med granulerad vitlök, förvara i en förseglad behållare i upp till en månad.

Pulled Pork:

Förvärm din rökare till 225ºF (107°C).

Smörj köttet med senap.

Blanda fläsk rubbet med farinsocker. Strö sedan generöst över blandningen över köttet och gnugga över det hela.

Lägg fläsket i rökaren och koka i 4 timmar.

Ta bort fläsket, spraya med äppeljuice och slå in tätt i slaktpapper. Rök i ytterligare 2 timmar, eller tills innertemperaturen når 195 graderºF (90.5°C).

Låt fläsket vila en timme och strimla det sedan.

Para ihop med:

Servera detta fläsk med din favoritsås och få de här Kaiser-bullarna rostade och klara. Proffstips: den här smörgåsen är fantastisk när du sked lite rökt Mac N Cheese på den.

Lär dig dina ingredienser:

Boston rumpa är ett snitt av fläsk som kommer från den övre delen av axeln från frambenet. Ibland säljs den med benet i, men jag föredrar den benfria rumpan.

Recept av: Marc är på grillen