Hur man röker 3-2-1 Rev
I den här videon gör Gerardo från @Grodgrills den första av en tredelad rib-serie. Den första videon handlar om att röka en 3-2-1 revben.
Ingredients
Revbensspjäll
Senap
Blandning av brunt socker, vitlök, peppar, salt och paprika
Bakluckor party rub
För smaksättning:
brunt socker
Smör
Honung
Blanda farinsocker, vitlök, peppar, salt och paprika
Ribglasyr och barbecuesås
Preparation
Använd en pappershandduk, dra ner membranet på dina revben och strö senap på revbenet.
Använd din krydda och strö den över hela revbenet, vänd revbenet och gör samma sak.
Låt ditt revben med krydda sitta i 15 minuter.
Förvärm din rökare och låt den gå vid 250 F (121 C), tillsätt 5-6 bisquetter till rökaren, lägg röktiden i 3 timmar och fortsätt att sätta revbenet i rökaren.
Efter 1 timme, kontrollera dina revben igen, om det fortfarande är torrt spraya det med vatten och snurra runt gallret och spritsa vatten igen.
Efter 3 timmar, ta ut revbenen och strö farinsocker på en aluminiumfolie, lägg kuddar med osaltat smör på farinsockret, ringla honung ovanpå farinsockret och smöret, tillsätt samma krydda som du använde, lägg revbensbenet -sidan upp och dubbellinda revbenet i aluminiumfolie.
Lägg tillbaka revbenet med aluminium på gallret och rök det i ytterligare 2 timmar.
Efter två timmar tar du ut dina revben och sås dem med en ribglasyr och BBQ-sås.
Lägg ditt revben i rökaren i ytterligare en timme, när det är klart, ta ut det och njut!
Recept av: Grod Grillar
Hunters
Blandning
Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.
Shop Now