Hur man gör rökt Inga wrap ribs
I den här videon gör Gerardo från @Grodgrills den tredje av en tredelad rib-serie. Det ser fantastiskt ut och det är en helt annan typ av revben när du äter den i slutet.
Ingredients
9 Benrevben
Den hemgjorda rub som du väljer
Preparation
Använd en pappershandduk, dra ner membranet på dina revben och strö senap på revbenet.
Använd din krydda och strö den över hela revbenet, vänd revbenet och gör samma sak.
Låt ditt revben med krydda sitta i 15 minuter.
Förvärm din rökare och låt den gå vid 250 F (121 C), tillsätt 5-6 bisquetter till rökaren, lägg röktiden i 3 timmar och fortsätt att sätta revbenet i rökaren.
Efter 1 timme, kontrollera dina revben igen, om det fortfarande är torrt spritsa det med en äppelcider och vattenblandning, och snurra runt gallret och spritsa vatten igen.
Efter 2-3 timmar, kontrollera ditt revben för att se till att det har en mörk bark för att se till att det är färdigt. Om det gör det, ta med revbenen ur din rökare.
Skär i dina revben och njut!
Recept av: Grod Grillar