Hur man gör rökt Drog fläsk
Hur man gör rökt drog fläsk i en Bradley -rökare. I den här videon gör Joe ett litet experiment för att se om det finns en skillnad mellan drog fläsk med och utan senap.
Ingredients
1,4 kilo fläskstek
För rubbet:
2 tsk salt
2 tsk paprika
1 tsk vitlökspulver
2 tsk svartpeppar
Preparation
Mät 1% salt per 1000 gram = 14 gram salt per stek portion
Tillsätt sedan två tsk paprika på saltet och 1 tsk vitlök och 2 tsk såklart mald peppar
Använd en shaker och tråckla bottnen på den ena steken
Lägg den sedan på Bradley Smoker-stället
Du lägger senap på den andra steken och klappar sedan på boten
Ladda sedan båda stekarna i rökaren.
Rök vid 240ºF (115,6ºC), tillagningstid 8-9 timmar, röktid 3 timmar med 9 hickorybisquetter.
Ta ut stekarna efter 3 timmar
Recept av: Smokin' With Joe
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now