How to Make Smoked Polperro

Hur man gör rökt Polperro



Höj din matlagningsupplevelse med detta enkla och smakfulla recept för rökt Polperro. Marinerad med en blandning av salt, peppar och ditt val av kryddor, denna mjuka och saftiga maträtt föras till perfektion i Bradley P-10-rökaren, vilket tillför den med förtjusande rökiga smaker. Oavsett om du är en erfaren rökare eller nybörjare, garanterar detta recept en tillfredsställande och utsökt måltid som gör att du vill ha mer.

Ingredients

Polperro

Salt

Peppar

Krydda efter eget val

Preparation

Strö salt, peppar och valfria kryddor på din polperro, se till att du spritsar kryddan på båda sidor, ställ åt sidan och låt marinera i 2-3 timmar.

När den är klar med marineringen, värm upp din Bradley P-10 rökare och placera din polperro på hängkrokarna. Du vill hänga dem så att värmen i rökaren träffar båda sidorna av polperron lika mycket.

Ställ in din temperatur på 225ºF (107ºC) och ställ in tiden på 2 timmar, kolla då och då upp din polperro för att se till att den inte blir för överstekt.

När tiden är ute (eller om du känner att den har rökt klart) ta fram din polperro och njut!

Recept av: Kocken Michael Demagistris