Hur man gör Rökt korv
Hemlagad mesquite-rökt korv! Här är ett helt perfekt recept för din nästa BBQ -fest.
Ingredients
3 pund malet fläsk
Svintarm, blötlagd och sköljd i kallt vatten
4 tsk mald svartpeppar
1 msk vitlökspulver
1 msk lökpulver
1 msk salt
½ tsk rosa salt
½ matsked mald senap
½ kopp isvatten
Preparation
I en liten skål, tillsätt köttet och kryddorna, blanda dem väl.
Tillsätt isvattnet i köttet och blanda tills allt är väl införlivat.
Ta en korvpåfyllare och placera blandningen i den, följ instruktionerna i manualen för att använda den. Se till att du inte överfyller någon av dem.
Bestäm önskad länklängd när allt kött är fyllt och nyp och vrid ett par gånger eller bind av det.
Förvärm din rökare till 225°F (107°C).
Lägg korvarna på rökaren och rök dem i 1 till 2 timmar eller tills deras innertemperatur når 155°F (68°C). Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept. När de är klara låter du korvarna vila några minuter innan servering.
Mesquite
Trä
Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.
Shop Now