Hur man gör rökt Julskinka Recept
Planer för julmiddagen? Vi har täckt dig! Det här receptet för julskinka kommer säkert att förbättra din festliga middag med familj och vänner.
Ingredients
6 till 7 lb skinka med ben
2 dl farinsocker
1 kopp BBQ-sås
1/2 kopp ananasjuice
Preparation
Förvärm din rökare till 225°F (107°C).
Lägg skinkan i rökaren och rök den i 1 timme. Du kan använda körsbärsbisquetter till detta recept.
Blanda farinsocker, BBQ-sås och ananasjuice i en skål medan skinkan kokar.
Glasera skinkan med denna såsblandning var 10:e minut under den sista halvtimmen av tillagningen. Ta bort den från rökaren och servera.
Körsbär
Trä
Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.
Shop Now