Hur man gör rökt Fläskkarré
Denna rökt fläsklinje är en perfekt stek för hela familjen eller en grupp Friends Backyard BBQ!
Ingredients
1 Fläskkarré
1 msk grovt salt
2 msk vitlökspulver
2 msk lökpulver
1 msk mald senap
2 msk rökt paprika
½ msk cayennepeppar
¼ kopp mörkt farinsocker
Preparation
För smaksättning, blanda väl alla torr rub ingredienserna i en skål (du kan använda en gaffel för att skilja allt som har fastnat tillsammans), fördela det jämnt på köttet och du är redo att gå. Två bra tips här är att hålla en tom shaker för dina egna blandningar, att applicera med den blir mycket lättare; och för att avsluta kan du tråkla fläsket med olivolja innan du applicerar rubbet, det kommer att vara till god hjälp när du applicerar.
Ställ in temperaturen på din rökare till 180°F (82°C) och förvärm den i 15 minuter. Du kan använda körsbärsbisquetter till detta recept.
Lägg sidryggen på gallret och rök den i 3 till 4 timmar.
Ta bort från rökaren och avsluta den på grillen i 20 till 30 minuter vid 350°F (177°C).
Ta bort från grillen och njut!
Körsbär
Trä
Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.
Shop Now