Hur man gör rökt Fläsktrafik
Ett fantastiskt recept som garanteras ger ditt fläsk en speciell smak!
Ingredients
1 Lb fläskfilé, silverskinn borttaget
¼ kopp farinsocker
½ kopp äppeljuice
½ msk svartpeppar
3 msk av din favorit torr rub
3 msk honung
Timjanblad
Preparation
I en stor skål förbereder du marinaden genom att tillsätta farinsocker, äppeljuice, svartpeppar, den gnid du föredrar, värmd honung, timjanblad och svartpeppar.
Tillsätt sidfläsk i skålen med marinaden och täck skålen med plastfolie.
Ta den till kylen och låt den marinera i ca 3 timmar.
Ställ in temperaturen på din Bradley Smoker till 225°F (107°C) och förvärm den i 15 minuter.
Lägg filén inuti den och rök den i cirka 2-3 timmar eller tills den når en innertemperatur på 145°F (63°C). Du kan använda äppelbisketter till detta recept.
Ta ut den ur rökaren och låt den vila ca 5 minuter innan servering.
Äpple
Trä
En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.
Shop Now