How To Make Slow-Smoked Pulled Pork

Hur man gör långsamt rökt Drog fläsk



Ett utsökt långsamt rökt recept. Detta dragna fläsk kräver tålamod men är definitivt värt att vänta.

Ingredients

6 till 9 lb urbenad fläskaxel

2 koppar äppelcider

Torr gnugga efter dina önskemål

4 ark aluminiumfolie

Preparation

Ställ in temperaturen på din Bradley Smoker till 250°F (121°C) och förvärm den i 15 minuter.

Efter att ha trimmat överflödigt fett från fläskrumpan, krydda den med din favoritdryck på alla sidor och låt den sitta i cirka 20 minuter. (en snabb rekommendation för en enkel och läcker rub är att blanda i en shaker 1 msk varje salt, svartpeppar, paprika och vitlökspulver, fungerar alltid för mig)

Placera den inuti rökaren med feta sidan upp och koka den i cirka 3-5 timmar. Du kan använda äppelbisketter till detta recept.

När den når den inre temperaturen på 160°F (71°C), ta bort den från rökaren.

Ta en stor bakplåt och linda fläskrumpan ovanför 4 ark aluminiumfolie och häll äppelcidern ovanpå fläskrumpan. Täck sedan den med folien.

Sätt tillbaka den på rökaren i ytterligare 3-4 timmar eller tills den når innertemperaturen på 204°F (95°C).

Ta bort den från rökaren och låt den vila i cirka 45 minuter.

Ta bort fläskrumpan från folien och separera överflödig vätska som var kvar i den. Lägg fläskrumpan i en stor form och strimla den, ta bort benet och eventuellt överflödigt fett. Tillsätt överflödig vätska tillbaka till köttet.

Servera den som du vill, ensam eller på smörgåsar. Du kan lägga till din favorit BBQ-sås efter smak.

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now