Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Het Smokin 'Gal's Smoked Fläskkotletter Recept



Förbered dig för en saftig fest med dessa smurtade fläskkotletter. Dessa mjuka kotletter är infunderade med den perfekta blandningen av Mortons mjuka, hickorysalt och mörkbrunt socker. av oemotståndliga smaker i varje bett.

Ingredients

5 msk Morton's Tender Quick för 5 pund fläskkotletter

1 msk + hickorysalt från Butcher Packer

Lite mindre än en ¼ kopp mörkt brunt socker

Preparation

Gnid ner kotletterna och förslut dem i en plastpåse. (Jag använde min Foodsaver) Instruktioner på Morton säger 4 – 6 timmar för gnidningen.

Efter 4½ timme, skär upp påsen och tillsätt lite ananasjuice (jag hade slut på äppelcider) med kotletterna och förslut igen. ** se nedan.

Låt dem sitta i ytterligare cirka 45 minuter, ta sedan bort kotletter och skölj.

Rök i Bradley vid 200°F i en timme.

Öka temperaturen till 225°F i ½ timme för att avsluta tillagningen,

Använd 3 äpplen bisketter.

** Dessa kotletter var ganska tunna.

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now