Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Honey Sriracha rökt Sido revben Recept



En kombination av honung och Sriracha marinad är det som gör dessa revben så speciella. Detta honung sriracha rökt sidribsrecept kommer att bli ännu bättre om det röks med hjälp av hickory, pekann- eller whisky ekbisquettes.

Ingredients

1 Rack revbensspjäll

½ kopp honung

4 msk Sriracha

1 msk salt

2 tsk svartpeppar

2 tsk vitlökspulver

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Pecan eller Whisky Oak

Preparation

Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (Hickory, Pecannöt och Whisky Oak fungerar alla utmärkt för revben).

Dra av membranet från baksidan av varje rack med revben.

Blanda ihop honung, Sriracha, salt, svartpeppar och vitlökspulver.

Pensla ungefär hälften av honungssrirachablandningen på båda sidor av revbenen.

Lägg revbenen i rökaren och rök i 3-4 timmar.

Pensla revbenen med resterande sås.

Låt dem vila i 10 minuter innan de skärs och serveras.

Recept av: Steve Cylka