Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory rökt Drog fläsk ReceptSmoked Pulled Pork är ett traditionellt sydligt recept och lokalbefolkningen vet att hickory -trächips erbjuder en nästan magisk alkemi, vilket ger stark och rik smak när den kombineras med rätt krydda. Perfekt för hamburgare eller huvudproteinet för en läcker sommaren.

Ingredients

3 kg (6 lb) fläskstek

Gnugga:

30 ml (2 msk) paprika

10 ml (2 tsk) farinsocker

3 Ml (½ tsk) varje löksalt, sellerisalt, vitlökssalt, torr senap, mald svartpeppar, cayennepeppar och salt

Preparation

Bastingsås:

250 Ml (1 c) äppelcidervinäger

60 ml (¼ c) vatten

30 Ml (2 msk) Worcestershiresås

15 Ml (1 msk) grovmalen peppar

15 Ml (1 msk) grovt salt

10 ml (2 tsk) vegetabilisk olja

Kvällen före servering, blanda ihop gnidningsingredienser och massera in i fläsksteken. Täck med plast och ställ i kylen över natten. Ta ut från kylen och låt stå i 45 minuter till en timme.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F). Använd bisquetter med Hickory-smak och rök/koka i cirka 8 timmar eller tills köttet når en lägsta innertemperatur på 70°C (160°F). Blanda ihop ingredienserna till såsen och strö fläsket med sås, ställ åt sidan resterande sås. Fortsätt röka/laga mat i ytterligare en timme.

Att tjäna:

För att servera dra/strimla fläsket i skivor. Lägg på en hamburgare eller kejserbulle och ringla över resterande såsen.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now