Hickory rökt Drog fläsk Recept
Smoked Pulled Pork är ett traditionellt sydligt recept och lokalbefolkningen vet att hickory -trächips erbjuder en nästan magisk alkemi, vilket ger stark och rik smak när den kombineras med rätt krydda. Perfekt för hamburgare eller huvudproteinet för en läcker sommaren.
Ingredients
3 kg (6 lb) fläskstek
Gnugga:
30 ml (2 msk) paprika
10 ml (2 tsk) farinsocker
3 Ml (½ tsk) varje löksalt, sellerisalt, vitlökssalt, torr senap, mald svartpeppar, cayennepeppar och salt
Preparation
Bastingsås:
250 Ml (1 c) äppelcidervinäger
60 ml (¼ c) vatten
30 Ml (2 msk) Worcestershiresås
15 Ml (1 msk) grovmalen peppar
15 Ml (1 msk) grovt salt
10 ml (2 tsk) vegetabilisk olja
Kvällen före servering, blanda ihop gnidningsingredienser och massera in i fläsksteken. Täck med plast och ställ i kylen över natten. Ta ut från kylen och låt stå i 45 minuter till en timme.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F). Använd bisquetter med Hickory-smak och rök/koka i cirka 8 timmar eller tills köttet når en lägsta innertemperatur på 70°C (160°F). Blanda ihop ingredienserna till såsen och strö fläsket med sås, ställ åt sidan resterande sås. Fortsätt röka/laga mat i ytterligare en timme.
Att tjäna:
För att servera dra/strimla fläsket i skivor. Lägg på en hamburgare eller kejserbulle och ringla över resterande såsen.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now