alt="Stuffed Yellow Pepper"

Fylld Rökt paprika - Med dragkärlsrecept



Om du letar efter en ny receptidé för din rester av fläsk, prova detta fyllda rökt paprika recept i din Bradley -rökare. Jag tror att du kommer att njuta av den rökt smaken.

Ingredients

7-10 paprikor (jag använde röd, orange och gul)

3 Jalapenos, kärnade och finhackade

1 medelstor lök, finhackad

3 koppar kokt vitt ris (koka inte för mycket riset eftersom det kommer att koka färdigt i paprikan. Koka det bara sämre än färdigt och det kommer att bli helt perfekt)

4-6 koppar Pulled Pork (tidigare rökt i en Bradley Smoker)

1 kopp nötbuljong

3 stora ägg, vispade (färdiga för omelett)

1 kopp grillsås

Preparation

Det första jag gör... förbereder alla ingredienser först. Hacka löken och jalapenos, koka riset, fräs jalapeños och löken med en matsked olivolja.

Skär bort topparna på paprikorna, se till att lämna stjälken fäst för att använda för mössor. Kärna ur paprikan och ställ åt sidan.

När ingredienserna är förberedda, tillsätt köttet, riset, sauterade löken, jalapenos, nötköttsbuljongen och kryddningen (ditt val) i en stor skål och blanda väl. Tillsätt äggen i blandningen och blanda väl.

Ställ paprikorna på ett Bradley Smoker Rack och börja lägga till fyllningsblandningen i paprikorna.

"Bradley" Smoking the Peppers:

När rökaren har nått 220°F och håller på att ryka bra, lägg ställen med paprika och lock på gallret och låt dem röka och koka i cirka 1 timme och 15 minuter (eller tills de har fått rätt ömhet). Blandningen inuti paprikorna bör nå 160°F för att säkerställa att äggen är helt kokta.

Jag rekommenderar hickory bisquettes men andra smaker fungerar bra också.

Sammanfattning:

Mät upp de nödvändiga kopparna kött, lök, jalapenos, paprika och ris.

Gör blandningen enligt receptet ovan.

Fyll paprika och lägg på Bradley Smoker-ställ.

Rök paprika vid 220°F i cirka 75 minuter eller tills de är mjuka och 160 grader i mitten.

När du skär bort topparna på paprikan, skär inte för smalt, annars kommer stjälken att separera från locket.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now