Cheddar jalapeño rökt Fläskbett Recept
Dessa rökt fläskbett fyllda med cheddar är enkla att göra och kommer att imponera på dina gäster. Du kan inte gå fel. Bara några ingredienser och du har en perfekt behandling för snacks, fester eller bakluckor.
Ingredients
2 pund malet fläsk
2 msk kreolsk krydda
1 ägg
1 dl brödsmulor
⅓ Kopp mjölk
⅓ Kopp BBQ-sås
3 Jalapeñopeppar, urkärnade och hackade
150 G medium cheddarost, skuren i ½ tum kuber
Preparation
Ställ in rökaren på 250°F med valfria träbisketter.
I en liten skål, blanda ihop det malda fläskköttet, kreolkryddan, ägget, brödsmulorna, mjölken, BBQ-såsen och jalapeñopeppar, tills de är ordentligt kombinerade.
Ta en liten näve av köttblandningen och forma en köttbulle som är ca 1 ½ tum i storlek. Gör en liten fördjupning i mitten, med tummen. Tryck in en tärning cheddarost i fördjupningen och vik köttet runt osten, så att den täcks. Rulla runt köttet med båda händerna så att det blir ganska runt. Lägg köttbullen på Bradleys rökställ. Gör detta med resterande kött och ost.
Placera rökställen i Bradley-rökaren. Rök köttbullarna tills de når en innertemperatur på 160 grader°F, cirka 2 ½ timmar.