BBQ Pork Ribs Recipe

Bbq Fläsk Ribbrecept



Behandla dig själv med en saftig, smälta-i-din-mun-fläsk revben med detta enkla men smakfulla recept. Med en blandning av oregano, kummin, salt och vitlökflingor är dessa revben långsamt rökt i två timmar i mesquite rök och sedan lindas i folie med smör för en extra smak, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

Ingredients

2 fläsk revbensspjäll

1 tsk oregano

1 tsk spiskummin

2 tsk salt

2 tsk vitlöksflingor

1 stav smör

Preparation

Skala din fläsk revbensmembran.

Krydda båda sidor för de två fläskrevbenen med oregano, spiskummin, salt och vitlöksflingor.

För enkelhetens skull, släng dem i din Bradley-rökare med mesquite-rök i en timme på 260ºF (126ºC).

Varva in i folie ben upp (tillsätt smör och mer kryddor om det är vad du gillar).

Rök ytterligare en timme vid 260 graderºF (125ºC).

Probe kött, det brukar vara runt 196ºF - 202ºF beroende på revbenen.

Vila i kylen i en timme. (En kylare av god kvalitet rekommenderas eftersom revbenen inte bör sjunka under 150ºF för säkerhets skull.) Bradley-rökaren rymmer också 150ºF.

Om du inte brukar sås eller glasera är de redo att ätas.

Om du gör sås eller glasyr, lägg dem på din gasolgrill indirekt på låg med hjälp av de yttre två brännarna med revbenen i mitten. Sås sedan efter 15 minuter igen och ge dem ytterligare 15 minuter.

Låt sitta på en skärbräda tills den är tillräckligt kall för att hantera och njuta!

Recept av: robson_grills