Bästa rökt Pullade fläskfila Recept
Nästan alla som äger en Smoker älskar att göra pulled pork. Det är därför, speciellt för pulled pork, försöker vi se till att du har massor av recept att välja mellan när du besöker receptsektionen på Bradley Smoker-webbplatsen.
Ingredients
Cirka 3 kg fläskrumpa
För saltlake:
½ kopp melass
350 G koshersalt
6 koppar vatten
För torr gnidning:
1 msk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 msk paprika
1 msk cayennepeppar
½ tsk malet anisfrö
1 tsk malet fänkålsfrö
2 tsk spiskummin
Preparation
Lös upp salt och melass i vatten.
Sänk fläskrumpa i saltlake.
Täck behållaren och ställ i kylen över natten.
Efter kokning i 12 timmar, ta bort från saltlake och klappa torr.
Blanda ingredienserna till torr rub i en liten skål.
Klappa gnid jämnt över fläskrumpa.
Förvärm rökaren med Bradley hickory bisquettes till 210°F och lägg fläskrumpa i rökaren.
Efter 6 timmar, kontrollera om den är färdig. Om kött lätt går sönder när man drar med en gaffel, då är det klart!
Låt vila i 1 timme.
Dra isär köttet med gafflar och servera!
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now