Bacon Wrapped Smoked Armadillo Eggs

Bacon inslaget rökt Armadilloägg



Jag visar dig hur du gör bacon-inslagna rökt armadilloägg på en Bradley digital rökare. Detta armadilloäggrecept är superlätt och säkert att bli en hit på din nästa BBQ-samarbete. Jag har lagt hela receptet längst ner i beskrivningen åt dig!

Ingredients

 5 Jalapeños

1 8 oz förpackning färskost (mjukad)

½ kopp riven ost

1 Lb eller malen korv (jag använde mild italiensk korv) uppdelad i 5 lika delar.

2 remsor bacon per bältdjursägg

1 tsk vitlökspulver

Din favorit BBQ rub (jag använde Meat Church Honey Hog)

Din favorit BBQ sås eller glasyr

Preparation

Förvärm Bradley Smoker till 250°F (121,1°C) och sätt på bisquettevärmare i minst 20 minuter.

Ladda 7 träbisquetter för 2 timmars rök (7:e bisquetten brinner inte)

Skär bort toppen av jalapeños och ta bort frön och vener med änden av en sked eller jalapeñokärna.

Ju fler frön/vener du lämnar desto kryddigare blir det.

I en separat skål kombinera färskost, riven ost, vitlökspulver och ungefär en tesked av din favorit BBQ rub. Blanda tills det är helt införlivat.

Fyll varje jalapeño med färskostblandning

Lägg försiktigt in varje fylld jalapeño i korv och se till att den är helt inslagen.

Strö varje korvlindad fylld jalapeño med din favorit BBQ rub.

Använd en remsa bacon och linda varje fyllt bältdjursägg i en spiral runt äggets längd. Med den andra baconremsan, linda från ände till ände och säkra på plats med en grillnål eller tandpetare.

Strö varje ägg med din favorit BBQ rub och ställ i mitten av din rökare i 1 timme och 45 minuter eller tills baconet är genomstekt och enligt din smak.

Pensla varje baconlindat bältdjursägg med din favorit BBQ-sås och koka i ytterligare 20 minuter eller tills såsen har stelnat.

Ta bort från rökaren och låt svalna i 5 minuter innan du äter.

Njut av!

Recept av: G-Rod Grillar