Bacon wrapped smoked pork tenderloin with roasted red pepper and cheese stuffing

Bacon inslaget rökt Fläsktrafik Fylld med rostade röda paprika och ostreceptRökt fläskfilé fylld med paprika och ost kan verka lite komplicerat. Men du ser hur lätt det är att förbereda det. Förpackad med bacon, kommer det säkert att behaga och mata en folkmassa!

Ingredients

2 Fläskfilé

 Kopp rostad röd paprika, tärnad

1 kopp färskost, uppmjukad

1 kopp riven mozzarellaost

10-12 baconskivor

¼ Kopp honung

Preparation

Putsa fläskfilén från valfritt fett och hinna. Håll kniven horisontellt, skär fläskfilén på mitten och var försiktig så att den inte sticker igenom den andra änden.

I en liten skål, blanda ihop den rostade röda paprikan med färskosten och mozzarellaosten.

Fördela ost- och rödpepparblandningen jämnt i fläskfiléns öppningar. Stäng filén och se till att osten stannar kvar i köttfickan.

Varva filén med baconet och lägg på rökgallret. Det kan vara klokt att ha filén med den uppskurna sidan uppåt, så att eventuell smält ost stannar i fickan och inte sipprar ut.

Ställ in rökaren på 275ºF med valfria träbisquetter (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).

Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155 graderºF och baconet är smält och börjar bli knaprigt, cirka 2 – 2 ½ timme.

Med cirka 30 minuter kvar av rökningen, borsta honungen över hela baconet och fortsätt sedan röka tills det är helt genomstekt.

Ta bort fläskfilén från rökaren och låt dem vila i ca 10 minuter. Skiva i 1 tums medaljonger och servera.

Förbi Steve Cylka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now