3-2-1 revben hur man-hur man lagar mat BBQ Pork Back Ribs
Skäm bort sig till den vattniga godheten i dessa fall-av-ben BBQ-ryggen! Med en perfekt balanserad gnugga av kosher salt, svartpeppar och paprika är dessa revben långsamt rökt i 7 timmar, bastade med BBQ-sås och sedan rökt igen i en extra timme för en smak som helt enkelt är oemotståndlig.
Ingredients
2 bakre revben
Aluminiumfolie
BBQ sås
För rubbet:
⅓ Kosher salt
⅓ Grov svartpeppar
⅓ Paprika
Preparation
Gå till den smala änden av revbenen, ta tag i membranet med en pappershandduk och dra ut det.
Strö mycket av din rub på båda bakre revbenen, se till att massera in rubben i dina bakre revben.
Lägg dina revben på ett galler och lägg dem i rökaren. Sätt tillagningstiden till 225 graderºF (107ºC), koktid i 7 timmar, röktid i 3 timmar och tillsätt 9 hickorybisquetter.
Medan revbenen ryker tar du fram två lager aluminiumfolie till revbenen (2 aluminiumfolier per revben).
När revbenen har rökt klart i 1 timme ta ut dem medan rökaren fortfarande är igång. Lägg revbenen i den dubbla aluminiumfolien och lägg dem i rökaren för att röka i ytterligare 1 timme.
När det har rökt i ytterligare 1 timme, ta fram dem, ta bort revbenen från aluminiumfolien och tillsätt din bbq-sås.
Ta försiktigt fram dina BBQ ribs och lägg dem på gallret och rök och koka dem i ytterligare 1 timme.
Ta ut dina revben från gallret och lägg dem på en tallrik och njut!
Recept av: Röker med Joe
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now