Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Snabb Rökt korv Recept



Jag kom med det här receptet för ett tag sedan, som ett sätt att göra middag utan att behöva krångla med det ständigt. Korven kommer ut röksmak, saftig och läcker. Jag rekommenderar att du gör extra, eftersom de värms upp fint i en mikrovågsugn för en snabb måltid. De går också riktigt bra stekt med ägg eller pannkakor till frukost.

Jag har gjort upp till tjugo korv åt gången utan att behöva öka tiden. Jag måste dock varna dig, när du har gjort dessa kommer du att vara ansluten.

Ingredients

3 eller 4 lbs. Okokta korvlänkar

Italienskt, bratwurst eller vad som helst i din matbutik, personligen föredrar jag söt italiensk

Preparation

Värm rökaren till 250 ºF . Lägg korven i rökaren med hjälp av mitten rack.

Rök med 4 puckar av ditt favoritträ och fortsätt att laga mat i totalt två timmar.

Dra ut rökaren och låt vila i flera minuter. Njut sedan.

Kyl eller frys in extra korvar för senare användning.

Ytterligare information:

Den totala rök-/tillagningstiden bör vara tillräcklig, men om du tänker använda en intern temperaturavläsning är följande rekommenderade temperaturer (de i fetstil är USDA-rekommendationen):

Nötkött och fläsk: 152°F/160°F

Kyckling och kalkon: 160°F/165°F

Från Ded Leg