Smoked Tempeh Macaroni and Cheese

Rökt Tempeh Recept



Köttlösa måndagar behöver inte vara intetsägande. Här är ett fantastiskt vegetariskt recept som säkert kommer att glädja alla hemma!

Ingredients

3 msk sojasås

1 msk risvinäger

1 msk farinsocker

½ tsk chilipulver

1 tsk vitlökspulver

8 oz. Block av tempeh

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Skär tempen i långa strimlor, ungefär som strimlor av bacon.

Vispa ihop sojasås, vinäger, farinsocker, chilipulver och vitlökspulver för att göra marinaden.

Lägg tempeh-remsorna i en påse och häll marinaden över.

Förslut och ställ i kylen över natten.

Nästa dag, förvärm rökaren till 200°F med Mesquite Flavor Bisquettes.

Ta bort tempeh-remsorna från saltlaken och lägg dem på ett galler.

Lägg i en rökare och rök i 1-2 timmar, vänd på halvvägs.

Ta bort från rökaren och servera som du skulle göra bacon – stekt till frukost, eller i hemgjord Mac n' Cheese!