Rökt deviled Kalkon Ägg
Du är förmodligen van vid kyckling deviled ägg, men processen är nästan densamma för kalkonägg. Förvänta dig bara att några av dem inte är perfekta. Turkiets äggulor är stora och tenderar att sitta vid ena sidan av de vita medan de ångar.
Ingredients
4 kalkonägg
1 msk senap
1/4 kopp m ayonnaise
Muskotnöt eller en hint av paprikapulver
Preparation
Ånga kalkonägg i 20 minuter. (detta gör färska ägg av alla slag det enklaste att skala)
Låt kalkonägg svalna i kallt vatten i cirka en timme.
Skala kalkonäggen och ställ i kylen i upp till 24 timmar.
Förvärm din rökare till 220 F med valfri smak av Bradley bisquettes
Rök kalkonäggen hela i 25 – 30 minuter. Längre än så kan du sluta med gummiliknande ägg. Blanda under tiden senap, majonnäs och du kan lägga till lite saftig dressing eller krämig gurka för en gnistrande.
Placera de rökta kalkonäggen i kylen igen över natten, eller några timmar innan jag djävular i mina ägg.
Skär kalkonägg på mitten på längden och gröp ur äggulorna i en skål.
När alla dina äggulor har samlats (och förvänta dig att några ägg inte är perfekta, eftersom kalkongulor är stora och tenderar att sitta på ena sidan av vitan medan du ångar), kan du lägga till din blandning.
Blanda väl och ös sedan tillbaka till ägg och strö över en nypa paprika eller muskotnöt och/eller gräslök, beroende på vilken smak du är ute efter.
Det finns många alternativ när det kommer till deviled ägg, hoppas du tar detta recept och gör det till ditt eget.
Av Amanda Lynn Mayhew