Rökt Bitar Recept
För att förbereda dessa läckra bitar och bitar behöver du 6-7 Bradley Smoker Hickory eller Whisky Oak Bisquettes.
Ingredients
1 ½ koppar ostbitar (ost Nnps eller Goldfish crackers)
1 ½ koppar mini Ritz kex
2 koppar Cheerios flingor
2 koppar Shreddies flingor
2 koppar kringlor
⅔ Kopp smör, smält
2 msk Worcestershiresås
1 msk Tabascosås
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk salt
½ tsk chilipulver
Preparation
Starta rökaren med valfria träpuckar (Hickory eller Whisky Oak fungerar mycket bra!). Ta upp rökaren till en temperatur på 250ºF.
Blanda ostbitar, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies och kringlor tillsammans i en engångsfolielasagnepanna.
Vispa ihop resterande ingredienser i en separat skål tills det är väl blandat. Häll smörblandningen över bitarna. Använd en träslev och blanda väl för att se till att alla bitar och bitar är belagda med smörblandningen. Ibland är det några som fastnar i hörnen eller botten och inte blir belagda. Var noga med att röra ner i botten av pannan och dra upp dem.
Ställ lasagnepannan på ett rökgall och lägg den i rökaren. Rök i ca 2 timmar. Rör om bitarna och bitarna var 30:e minut och dra dem längst ner till toppen. Efter de 2 timmarna borde all fukt vara borta. Om inte, och några av bitarna fortfarande är fuktiga, grädda ytterligare 15-30 minuter.
Tjäna.