Rökt Taco Salladrecept
Lägg till en rökig twist med vårt rökt taco -salladrecept! Med ömma, rökiga kalkon, färska greener och en mängd färgglada grönsaker, kommer denna maträtt säkert att bli en hit med både köttälskare och veggieentusiaster.
Ingredients
1 tsk chipotle chilipulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk torkad oregano
1 tsk mald spiskummin
1 tsk salt
1 tsk mald peppar
1 Pkg Aztec tacoskal
½ Lb köttfärs eller kalkon
1 Pkg salladsblandning
5 oz strimlad cheddarost
1 hackad tomat
Skivade svarta oliver
Gräddfil
Augustos grönsås (valfritt)
1 msk olivolja
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoke
Mk4 instant read termometer
Bradley hopfällbart bord
Bradley Smoker Inställning:
Tillagningstid: 90 minuter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Bisquetter: Ek
Röktid: 60 minuter
Preparation
Taco kryddblandning:
I en liten skål lägg till följande chipotle chilipulver, vitlökspulver, lökpulver, torkad oregano, mald spiskummin, salt, peppar och blanda.
Tacosallad:
Ställ in dina Bradley Smoker-inställningar enligt anvisningarna ovan.
Baka tacoskal enligt anvisning på förpackningen.
Lägg i den råa köttfärsen eller kalkonen i en skål. Använd kryddblandningen ovan, rör om och blanda tills köttet är ordentligt kryddat. Tillsätt 1 msk olivolja i köttfärsen och blanda en sista gång.
Lägg rått kött i en gjutjärnspanna och lägg i Bradley Smoker i cirka 90 minuter (1 ½ timme). Ta bort köttet när innertemperaturen når 165ºF (73,9ºC).
Dags att bygga salladen. Lägg det bakade skalet på din tallrik och fyll det med sallad. Lägg nu till ditt rökta köttfärs, ost, tomat, oliver och gräddfil. Om du vill ha lite krydda till din sallad, prova lite Augusto's Green Sauce för att toppa det.
Njut av!
Recept av: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa