Rökt Skjutreglage Recept
Gör cirka 20-25 reglage, vilket kan verka som mycket, men de försvinner i ett hjärtslag !! Barnen älskar dem och de är snabba och enkla !! Njut av!
Ingredients
Biffar:
2 kg malet kött efter eget val. Jag gillar att mala ryggbiff, trimmad av fett
8-10 skivor bacon, kokta och smulade
1 kopp riven cheddarost
Salta och peppra efter smak
2 söta lökar, tunt skivade
3 msk smör
24 Parker husrullar
Sås/pålägg:
1 kopp majonnäs
½ kopp senap
¼ kopp ketchup
2-3 msk inlagda jalapenos, hackade
Ett par skvätt Tabasco
Preparation
Blanda köttfärs, bacon, ost, salt och peppar i en skål och blanda väl.
Forma till 2 ½ tums biffar.
Ordna biffar på dina galler och placera dem i din 220°F förvärmda rökare, för 20 minuters rök. Ditt val av trä. Vi gillar mesquite eller hickory.
Ta bort från rökaren och avsluta tillagningen på grillen.
Jag antar att du kan avsluta i rökaren om så önskas, men jag gillar kombinationen av rök och grillsmak.
Om du tillagar dem helt i rökaren rekommenderar USDA/FSIS en tillagningstemperatur på minst 225°F för malet kött.
Medan biffarna tillagas, smält 3 msk smör i en stor stekpanna och lägg sedan i skivad lök. Koka under omrörning ofta tills karamelliserad; ca 15 minuter.
För bullar, använd valfritt märke från Parker husrullar. Låt jäsa och grädda enligt anvisningar på förpackningen.
Tillsätt alla såsingredienser i en skål och blanda väl.
Medan bullarna är varma ut ur ugnen, dela och applicera sås på den nedre halvan och toppen om du vill! Lägg en biff på den nedre halvan av rullen, sedan en sked på lite lök och den övre halvan av rullen.