smoking breakfast sausage

Rökt Frukostkorv Hashrecept



Detta är ett läckert sätt att använda de rökt frukostkorv. Det är ett enkelt och snabbt recept som gör en rejäl frukost eller brunch.

Ingredients

2 msk olja

1 lök - tärnad

1 grön paprika - tärnad

2 vitlöksklyftor - hackade

750 G (2 pund) påse fryst hash browns

1 pund rökt frukostkorv, skuren i ½ tum bitar

½ Tsk cayennepeppar

Salta och peppra efter smak

6-8 ägg

Preparation

Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt lök, grön paprika och vitlök. Koka tills de är mjuka, ca 5 minuter.

Tillsätt de frysta hash browns. Koka i cirka 10-15 minuter, så att hash browns kokar igenom och börjar bli knaprig på utsidan. Rör om ofta, skrapa botten av stekpannan.

Rör ner de rökta frukostkorvarna, cayenne, salt och peppar. Koka i ytterligare 7-10 minuter, rör om ofta.

Stek äggen med solsidan uppåt i en annan stekpanna.

Häll upp lite av hashen på en tallrik. Lägg ett eller två ägg ovanpå hashen.

Servera varm.