Hur man gör rökt KD Macaroni
Gör dig redo för den ultimata komfortmaten med detta rökt KD -makaroni middagsrecept av Smokin 'med Joe! Smoked Cheddar lägger till en djärv och smakrik smak till klassiska KD -makaroner, vilket gör det till en läcker och enkel maträtt att njuta av varje dag i veckan.
Ingredients
KD makaroner middag
Smör
Rökt cheddar
Preparation
*Innan du gör detta recept, rök ett block cheddar på din Bradley P-10 rökare i 2 timmar. Se till att lägga ditt cheddarblock på mitten av racken, medan 2 brickor med is läggs på det övre och nedre racket*
Koka KD Macaroni middagsnudlarna vid 212ºF (100ºC) i 8-10 minuter.
När din makaron har kokat klart, sila den, lägg den i en kastrull och tillsätt dina skivor av rökt cheddar.
Fortsätt med att lägga till osten som kommer i din KD-låda ovanpå dina makaroner och blanda den rökta cheddaren, osten och makaronerna tillsammans.
Ta din KD makaroner med en stor sked och lägg den på ett bakplåtspapper. Gör 3 separata makaroncirkelhögar.
Lägg dina makaronhögar i Bradley P-10 rökaren och rök den första i 20 minuter, den andra i 40 minuter och den sista i 60 minuter, allt vid 225ºF (107ºC).
Recept av: Röker med Joe