Djävulsk rökt Ägg Recept
Letar du efter ett rökande helvetet recept i helgen?
Ingredients
6 ägg
¼ kopp majonnäs
1 tsk dijonsenap
½ tsk pepparrot
1 msk din favorit BBQ-sås
½ tsk varm sås
Salt peppar
Preparation
Häll ägg i en kastrull med vatten och koka upp.
Sänk värmen till sjud och koka i 5 minuter.
Ta bort äggen och skala när de svalnat.
Placera ägg direkt på en rökare som har förvärmts till 200 ° F och rök i 25-30 minuter med hickory bisquettes.
Ta bort äggen från rökaren och halvera på längden och ta bort äggulan från alla ägg.
Kombinera resterande ingredienser med äggulor, blanda med en gaffel.
Skopa eller häll tillbaka fyllningen i vitorna.
Ställ i kylen i 3 timmar eller över natten.
Garnera med paprika eller skivad salladslök.
Njut av!