Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Rökt atomisk buffelbehandling - Fyllda jalapenos Recept



Dessa små godisar kommer att tillfredsställa nästan vem som helst och få de flesta tillbaka tigger om mer. Förberedelsetiden är där det verkliga arbetet är, men värt varje minut. Jag gillar att använda Left Over Brisket och Boston Butt men du kan ersätta cocktail wennies, kokta räkor, kvar ribkött, rökt kyckling eller nästan allt du kan tänka på.

Ingredients

6 medelstora till stora jalapenos (rakare desto bättre)

0,5 L (18 oz) blockgräddost mjukad

1 Pack okokt tunt skivat bacon

110 G ( ¼ lb) tillagat kött

0,5 Oz (1 msk) av din favorit rub

Tandpetare

Preparation

Värm Bradley smoker till högt.

Ta bort stjälken från paprikan och skiva varje paprika på längden.

Rensa bort alla frön och vita hinnor. Jag rekommenderar starkt att du bär någon typ av handskar under denna process. Pepparsaften kan orsaka negativa biverkningar. Ställ paprika åt sidan.

Ta den tillagade köttprodukten och lägg den i en matberedare tillsammans med ½ av rubbet. Hacka tills köttet är malt och blandat men inte på något sätt en pasta.

Fyll varje paprika hälften med kött. Avsätta.

Ta mjukgjord färskost och nyp av en bit ungefär lika stor som paprikan.

Forma färskosten så att den bildar den motsatta sidan av paprikan ovanpå köttet. Upprepa för alla paprikor. På grund av den totala röran detta kommer att göra kan du använda en konditoripåse med öppen spets, eller en plastpåse med ett utskuret hörn för att pressa ut färskosten på paprikan.

När all paprika är klar, strö resterande rub över toppen av färskosten.

Ta en bit rå bacon och varva paprikan helt med baconet.

Att använda tunt bacon är viktigt eftersom det kommer att sträcka sig för att täcka paprikan bäst.

Använd en tandpetare för att säkra baconet.

När alla paprikor är klara, flytta dem till ett Bradley-ställ och placera dem i den förvärmda rökaren på det andra stället. Applicera din favoritrök (specialbisketter) tills baconet är helt genomstekt och paprikan är mjuk. Detta tar vanligtvis 1,5-2,5 timmar beroende på om du lagar andra matvaror.

Jag gillar att tillaga dem på hög om möjligt, så att baconet blir knaprigare. Ta ut när det är klart och servera varmt.