alt="burger and potato chips"

Rökt Hjortkött För Memorial Day ReceptDen som någonsin har varit i Wendy's vet vad en JBC är. Idag kommer vi att presentera dig för en annan typ av hamburgare - VBC, och det är mycket bättre.

Venison Bacon Cheeseburger är en stor förändring från vanliga nötköttpatties, och det perfekta sättet att använda upp alla rester av hjortkött från förra årets jakt.

Vad gör dem så bra? Människor letar alltid efter sätt att använda sitt hjortkött och gör det vanligtvis inte till hamburgare eftersom de vanligtvis är lite torra. Det här receptet ändrar allt detta. Det här är några av de smakligaste, saftigaste hamburgarna du någonsin kommer att ha.

Du kommer att gilla det så mycket, du kommer att mala upp mer hjortkött i framtiden, efter att ha sett och lukt dessa VBC kommer från grillen!

Ingredients

1 kg (2,2 lbs) viltkött - malet

6 skivor bacon - hackad

2 schalottenlök - finhackad

30 ml (2 msk) olivolja

15 Ml (1 msk) Worcestershiresås

15 Ml (1 msk) hackad färsk persilja

5 Ml (1 tsk) finhackad vitlök

En skvätt koshersalt

En skvätt nymalen svartpeppar

1 ägg - vispat

6 Hamburgerbullar

Preparation

Förberedelse:

Koka bacon i en het stekpanna tills det är knaprigt. När det är klart, häll bacon och smörj i en värmesäker skål.

Tillsätt olivolja, vitlök och schalottenlök i samma stekpanna. Koka tills det är doftande och mjukt, och lägg i skålen med bacon och fett.

När svalnat, tillsätt malet viltkött och övriga resterande ingredienser. Blanda med händerna tills ingredienserna är jämnt blandade. Kyl tills du är redo att forma biffarna.

Tillagningsmetod:

Förvärm din Bradley Grill till medelhög värme.

Forma 6 tjocka hamburgerbiffar och grilla till önskad form, lägg till en skiva cheddarost precis innan de tas av från den varma grillen.

Servera på en rostad hamburgerbulle med alla dina favoritpålägg inklusive (men inte begränsat till) färsk sallad, skivade tomater och rödlök!