Smoked Frog Legs

Rökt GrodlårApple / Maple rökt skinnade och trimmade grodben. Detta grundläggande rökt grodben recept kommer att överraska dina smaklökar. Vi rekommenderar att du letar efter de största grodbenen du kan hitta för att röka dem. Små grodben är svåra att röka eftersom de tenderar att laga för snabbt innan röken har en chans att smaka köttet. Om du har små grodben rekommenderar vi vårt grillade grodbenrecept istället för att försöka röka dem. Röken på dina grodben, i kombination med gnuggan, gör detta till en delikatess som du vill försöka om och om igen. Känn dig fri att anpassa din kryddor som du vill eller med vad du har i ditt kök. Cajun eller kryddig kryddor går bra med rökt grodben.

Ingredients

12+ Färskfångade bullgrodor

saltlake vatten

Vitlök och ört rub eller gnugga valfritt. Idealet är rub för kyckling, men det kan också vara en mild fläskrubba

Tony Cacheres kreolska smör

3 tsk olivolja

1 tsk Worcester

Preparation

Efter att benen har förberetts, huden avlägsnats och avlägsnats från kroppen, salta i saltvatten i minst 2 timmar, upp till 24 timmar.

Byt saltvatten efter de första 30 minuterna. När du är bekväm med saltlösningstiden, marinera grodlåren i en blandning av kreolsmör, olivolja, rub och eventuella ytterligare kryddor i 2-4 timmar.

Ställ in rökaren på 225 F med äppelträ.

Rök i 3-4 timmar, eller tills köttet faller av benet.

Njut av!