Plate of smoked Cornish game hen

Rökt Cornish Game Hens



Detta recept gör en perfekt speciell middag för en liten familj. Eller så kan du förbereda det när du vill lägga till en touch av elegans till din middagsfest. Du kommer att använda vanliga kryddor, som du antagligen har till hands, för att skapa ett läckert alternativ till stekt kyckling eller kalkon. Det är ett enkelt recept som inte kräver marinering, och de mindre fåglarna lagar också snabbare än kyckling eller kalkon.

Ingredients

2 Cornish vilthöns

2 msk smör, smält

1 msk salt

2 tsk svartpeppar

1 msk basilika

1 tsk oregano

1 tsk timjan

1 tsk cayennepeppar

Bradley Smoker Hickory bisquetter

Preparation

Klappa corniska vilthöns torka och gnugga med smör.

Kombinera kryddor och gnugga över hela fåglarna.

Kör rökaren med hickory bisquettes (puckar) vid 275°F tills en innertemperatur på 180°F uppnås.

Servera omedelbart med önskat tillbehör.