Smoked Duck With Apple Old Cheddar And Mixed Greens Salad

Rökt Anka med äpple gamla cheddar Och blandade gröna sallad



Prova denna rökt anka med äpple, extra gammal cheddar och blandad grön sallad. Det är ett hälsosamt och läckert sätt att äta grönsaker. När du har rökt anka bröst finns det inte mycket kvar att göra. Kasta bara det kubade köttet i en stor skål och placera några blandade gröna på en tallrik. Topp med selleri, äpplen, lök och cheddar. Tappa med salladdressing innan servering.

Ingredients

2 benfria ankbröst

6 koppar blandade greener

3 stjälkar selleri, skivade

2 äpplen (kunglig gala, röd läcker), torkade och tärningar

1 Söt lök, tunt skivad

1 kopp extra gammal cheddar, skuren i ½” kuber

½ kopp salladsdressing (söt lök eller vallmofrön)

Bradley Flavor Bisquettes - Körsbär, lönn, pekannöt eller andra fruktträd

Preparation

Lägg ankbrösten på ett rökgaller.

Ställ in rökaren på 250°F med körsbär, pekannöt, lönn eller andra bisquettesmaker som du väljer.

Rök ankan i cirka 2½ – 3 timmar eller tills köttets innertemperatur når 150°F.

Ställ ankan i kylen för att kyla. När den är kall, dra bort skinnet och skär i små tärningar.

Montera sallad genom att lägga lite blandat grönt på en tallrik. Toppa med selleri, äpplen, lök, cheddar och anka i tärningar. Ringla över salladsdressing.

Tjäna.