Smoked Hot Sausage Recipe

Rökt Hett korv Recept



Detta recept är för en 50#, för en 25# skärning i 1/2 för rådjur & älg.

Ingredients

30# Av magert rådjur, älg eller älg

15 # fläsk Boston butts (BNLS)

2,5# av fläskryggfett. "Detta är det viktigaste!"

Smaksättningen:

0,50 Kosher sal

0,25 Grovmalen peppar. Om du inte kan mala din egen, kolla din lokala livsmedelsbutik.

0,15 Vitlökssalt

0,16 Krossad röd paprika

0,08 Vitpeppar

0,24 Cayennepeppar

Paprika är ett alternativ (kommer att lägga till färg och smak)

Preparation

Mal ditt vilda kött och ditt fläsk tillsammans och se till att du kombinerar de två väl.

Blanda alla dina torra kryddor i en stor mixerskål.

Tillsätt sedan 3 koppar varmt vatten till din torra blandning. Blanda väl! (Alternativ: 4 o/z flytande rök kan användas per för 50 # kött.)

Tillsätt köttblandningen och blanda väl, mal blandningen igen.

Täck över och låt stå kallt i 4 dagar.

Du kan stoppa den här korven i svintarm eller får.

  • För svintarm, rök / koka dem i 6 timmar.
  • För fårtarm, rök/kok dem i 2,5 – 3,5 timmar.